НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 18:40


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Бойко Борисов за това дали ще има радикални промени в правителството на ГЕРБ, както поиска Иван Костов

Бойко Борисов за това дали ще има радикални промени в правителството на ГЕРБ, както поиска Иван Костов

7 Декември 2010 | 08:28 | Нова телевизия, „Здравей, България”
Бойко Борисов, министър-председател на Република България

Водещ: Сега ще си говорим за най-важната тема, излязла вчера. Това бяха изказванията на един от съпредседателите на Синята коалиция г-н Иван Костов, който каза, че има нужда от спешен ремонт на кабинета. Ако някой може да из върши спешен ремонт на кабинета, то това е министър – председателят Бойко Борисов и ние точно заради това търсим пряка телефонна връзка с него. Добро утро, г-н премиер.
Бойко Борисов: Добър ден е при нас.
Водещ: Да, извинявайте, забравих. Какво ще кажете за това, че вчера г-н Костов имаше вече пет конкретни имена с искане за оставки? За първи път се случва това от Синята коалиция конкретно да ви кажат кои са министрите, които те биха искали да смените.
Бойко Борисов: Не съм го чувал какво е казал. Какво е казал пак? Аз просто отдавна не ги следя, защото единият ден е Иван Костов, а другият ден е Мартин Димитров. Те се редуват. Всеки ден по някаква глупост казват или нещо, с което да ни уязвят, но аз просто не им обръщам внимание. То не беше Тодор Живков, то не беше „Белене”, то не бяха какви ли не изказвания. Какво е казал, бихте ли ме информирали?
Водещ: Искате да кажете, че от вчера до днес никой не ви е казал, че г-н Костов...
Бойко Борисов: Вчера бях в Бургас и пуснахме водния цикъл на един квартал, за който никой не е мислил, че някога ще има ВиК за 42 млн. лв. Подписахме договор и от европейската програма ще направим, ще купим 70-75 автобуса, тролейбуса за Бургас. Има един прекрасен градски транспорт. Проверих четвъртият лот на Ямбол – Карнобат.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Ще иска ли ГЕРБ предсрочни избори?

Ще иска ли ГЕРБ предсрочни избори?

6 Ноември 2007 | 09:16 | бТВ, "Тази сутрин"
Бойко Борисов, кмет на София и лидер на ПП ГЕРБ


Водещ: Добро утро. След тези избори, които завършиха в неделя, време е да чуем политическата равносметка за резултатите от тях на лидера на партия ГЕРБ и новоизбран столичен кмет Бойко Борисов, който гостува в нашето предаване “Тази сутрин”. Добър ден, кмете.
Бойко Борисов: Добър ден.
Водещ: Да започнем от най-главния въпрос. Кой спечели и кой загуби тези избори? Не може да не ви направи впечатление, че, макар че не всички партии признават, че вие победихте на тези избори, ви честитят, което – има някакво разминаване...
Бойко Борисов: По физиономиите на лидерите им личи кой е спечелил и кой е загубил. Добър ден на вашите зрители. И да се надяваме, че с днес вече ще излезем от общественото внимание и ще захванем – и кметове, и съветници – с работа, тъй като месец и нещо вече досадихме на всички и за това се извиняваме.
Водещ: Продължават ли празненствата в партия ГЕРБ? Защото днес гледаме по снимките във вестниците, че в БСП продължават, има на места хора, празници.
Бойко Борисов: Нормално е. Беше тежка кампания за всички, къртовска работа на пчеличките в щабовете. Десетки хора работят денонощно – протоколи, секции, следят преса, информация, много хора, които се раздадоха по районите, по градовете, пътувания много. Всички тези екипи имаха нужда и имат нужда някой да им каже благодаря и една вечер да се отпуснат и да се порадват на труда си. А и аз мисля, че след тези избори е хубаво медиите да направят те едни правила, за да може на следващите местни избори да не се налага да си припознават кметове разни партии.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
ПАСЕ прие резолюция за връщане на Русия в организацията. 25 юни 2019 г.
ПАСЕ прие резолюция за връщане на Русия в организацията. 25 юни 2019 г.

ВИДЕО
Агенция „Фокус“ бе отличена в петото издание на „Компания на годината“
Агенция „Фокус“ бе отличена в петото издание на „Компания на годината“
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.