От днес до края на месец август две улици и две кръстовища в град Казанлък ще бъдат затворени за ремонт по проект на "ВиК“ ЕООД – Стара Загора за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града. Това съобщиха за Радио "Фокус"-Стара Загора от Община Казанлък. По тази причина се въвежда временна организация и безопасност на движението.

Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул."Кайнарджа“ в Казанлък. В двете посоки ще бъде затворено кръстовището в участъка с ул."Москва“ до кръстовището с ул."Вардар“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул." Москва“, ул." Вардар“, ул."24- ти Август“ към съществуващата улична мрежа в града.

Затворени за движение са пътните платна в двете посоки за движение, както е забранено и спирането и паркирането на пътни превозни средства на ул."Преображение“ в Казанлък.

В участъка от кръстовището с ул."Тракия“ до кръстовището с ул."Тъжа“ движението ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул."Георги Кондолов“ и ул."Мусала“ към съществуващата улична мрежа в града.

Затварят се пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.Тракия“ в Казанлък. Участъкът от кръстовището с ул."Георги Кондолов“ до кръстовището с бул."Никола Петков“ ще бъде затворен в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул."Георги Кондолов“, ул."Мусала“, бул."Никола Петков“ към съществуващата улична мрежа.

Затворени за движение, спиране и паркиране в двете посоки ще бъдат пътните платна на ул."Тъжа“ в града, както следва:

- затворен в двете посоки ще бъде участъкът от кръстовището с ул."Георги Кондолов“ до кръстовището с бул."Никола Петков“.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул."Георги Кондолов“, ул."Мусала“, бул."Никола Петков“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Срок на действие на временната организация на движението – от 08:00ч. на 15.08.2022г. до 17:00ч. на 30.08.2022г.

Рени АТАНАСОВА