Феновете на Samsung могат да се сдобият с умния часовник Galaxy Watch4 44mm BT на половин цена, при покупка на някой от най-добрите смартфони от същата марка, от онлайн магазина на Vivacom. Кампанията ще продължи до края на юли 2022 г. или до изчерпване на количествата. Тя включва флагманите Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+, както и Samsung Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22

Актуалният 5G флагман на Samsung разполага с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей, с резолюция 1080 x 2340 px, съотношение към корпуса 87,4 процента и честота на опресняване – 120Hz за супер плавно скролване. Защитен е от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, което е ексклузивно за серията и го прави изключително устойчив. Основната камера е тройна с един 50 MP основен сензор, един 10 MP телефото сензор и един 12 MP ултраширокоъгълен сензор. Процесорът му е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm), който е първият такъв в Galaxy устройство. Батерията е с капацитет 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Сред екстрите на модела са и гласовият асистент Bixby на Samsung, който може да дава на собственика на телефона разнообразна информация и да изпълнява различни команди, както и платформата Samsung DeX (Desktop eXperience), която добавя изживяване, близко до десктоп компютър, чрез свързване с монитор, клавиатура и мишка.

Samsung Galaxy S22+

При този модел екранът е 6,6-инчов Dynamic AMOLED 2X, със същата резолюция (1080 x 2340 px) и честота на опресняване (120Hz), но съотношението му към корпуса е 88,3 процента. Отново е защитен от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие. Основната камера е със същия набор от сензори като Samsung Galaxy S22, а процесорът отново е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm). Батерията на тази версия е с капацитет 4500 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Сред екстрите му също са гласовият асистент Bixby, както и Samsung DeX.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra е вдъхновен от дизайна на любимата на потребителите Note серия и разполага с обширен 6,8 инчов екран Dynamic AMOLED 2X с резолюция 3088 x 1440 px, впечатляващите 90,2% съотношение към тялото и пикова яркост от 1750 нита за максимална видимост дори при ярка слънчева светлина. И тук е налично ексклузивното защитно покритие Corning Gorilla Glass Victus+. Устройството е с четворна основна камера с цели 108 MP в основния сензор. Освен него на гърбаса разположени също два 10 MP телефото обектива и един 12 MP ултраширокоъгълен сензор. Селфи камерата на телефона е 40 MP. Процесорът е идентичен с описаните по-горе два модела.. Устройството е с мощна 5000 mAh батерия, която поддържа 45W бързо зареждане, 15W безжично зареждане и 4,5W безжичен PowerShare. Сред екстрите на модела са Samsung DeX, Samsung Wireless DeX , асистентът Bixby, дигитален компас, барометър и акселерометър. Това е и първото устройство от серията Galaxy S и единственото от трите модела с вграден S Pen за водене на записки, създаване на рисунки, извършване на работни задачи и дори заснемане на снимки и видеа от разстояние.

Samsung Galaxy Watch4 44mm

Предлаганият в рамките на кампанията часовник на Samsung обединява множество смарт функционалности в стилен и компактен корпус с размери едва 44.4 x 43.3 x 9.8 мм. и тежест от 30,3 грама. Дисплеят е 1,4-инчов Super AMOLED, с резолюция 450 х 450 px и е защитен от Corning Gorilla Glass DX+ покритие. Устройството работи с Exynos W920 (5 nm) процесор. То поддържа безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth 5.0 и има GPS позициониране. Сред екстрите му са също NFC поддръжка, акселерометър, жироскоп, барометър, както и платежната платформа Google Pay. Батерията му е 361 mAh за оптимална издръжливост. Особено ценни за потребителите са възможностите на часовника, свързани с измерване на телесни показатели като сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.

Всички смартфони, участващи в кампанията, поддържат мобилни комуникации от пето поколение и са напълно съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.