Община Ловеч направи промени в схемата за Есенния панаир 2022, като премества шатрите на майсторите-занаятчии от пл. "Тодор Кирков“ (кв. "Вароша“ ) на бул. "България“ до Старата казарма. Събитието е в периода 09 -11.09.2022 г.( петък – неделя). Преместването е за по-голямо удобство на участниците в панаира. Всички останали схеми остават в сила.

По булевард "България“ и в двора на Бившата казарма са местата за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци и шатри с маси за консумация. Подвижни обекти за търговия с храни и обществено хранене ще има в двора на Бившата казарма. Търговците е необходимо да представят регистрация за подвижен обект за търговия с храни по чл. 26 от Закона за храните.

Обектите на "Сдружение на собствениците на атракционни съоръжения в България“ ще бъдат разположени на пл. "Инж. Трифон Трифонов“ до гарата.

Условията и изискванията към участниците в Есенния панаир Ловеч-2022 са публикувани на интернет страницата на Община Ловеч.