"Твърдица и църквата" - Вечер на легендите 2022 е надсловът на тазгодишното издание на Рок фест "Денят след July Morning" край Потопената църква на язовир Жребчево, съобщиха от Община Твърдица.

Организатори отново са Общината и ОбС- Твърдица.

Участват част от музикалните легенди на България: Йордан Георгиев – Данчо стълбицата, DJ Борис Беленски, Епизод, Конкурент, Диана Експрес, Фактор.

Програмата ще започне с изпълнение на подгряващата ученическа група Монолог, а малко преди полунощ ще се насладите на изпълнението на рок парчета от гайдарски състав "Христанов“ и формация "Гайдари“.

Изявите на групите ще приключат около два часа през нощта, но в останалата част можете да се доверите на сетовете на Данчо стълбицата, DJ Борис Беленски и група Монолог.

Кой казва, че купона трябва да продължи само до изгряването на юлското слънце. Всички, които искат да го продължат и в деня след July Morning могат да разчитат на нас.

Близо до сцената могат да ползват услугите на добра скара каравана, осигурено е място за безплатно разпъване на палатки, каравани и кемпери.

Най-бързо развиващият се рок фест в България, организиран на фона на един от символите на стоицизма ни - Потопената църква, Ви очаква.

Входът и тази година е свободен.