Психологът Зигмунд Фройд би мечтал за такъв обект на изследване като британския премиер Борис Джонсън. Това заяви прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков. Ето как Кремъл коментира пред агенция РИА Новости думите на Джонсън, че Москва не би предприела специална операция в Украйна, ако руският президент Владимир Путин беше жена.

"Старият Фройд приживе би мечтал за такъв обект за изследване!“ - заяви говорителят на Кремъл, отговаряйки на въпрос как в Москва оценяват думите на Джонсън.

Припомняме, че по време на фотосесия на срещата на върха на Г-7 в неделя лидерите на западните страни си спомниха за руския президент.

И така, британският премиер Борис Джонсън, който не следи особено фигурата си и предпочита партитата пред диетите и фитнеса, предложи на ръководителите на страните членки на Г-7 да се съблекат до кръста. "Всички трябва да покажем, че сме по-готини от Путин. С якета? Без якета? Трябва да се разголим?“ - каза Джонсън, обсъждайки как лидерите трябва да се обличат за неформална снимка преди обядната си среща.

Превод и редакция: Иван Христов