***

София.

От 11.00 часа на ул. "Алабин“ №39, New Kids From The Block Столичният превантивно-информационен център по проблемите на зависимостите има удоволствието да ви покани заедно да отбележим Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.

***

София.

От 13.00 часа на пл. Славейков, Мая Манолова и представители на Изправи се България ще представят исканията си за актуализацията на бюджета, както и ръководството на новорегистрираната формация.



***

Благоевград.

От 17.30 часа в парк "Македония“ Благоевград ще посрещне лятото с първото издание на South West Festival, на което големият босненски изпълнител Горан Брегович и неговият легендарен "Оркестър за сватби и погребения“ ще забавляват феновете на балканска музика

***

Бургас.

От 18.00 часа , център за съвременно изкуство и библиотека /цсиб/, цсиб, конферентна зала "Акад. Константин Петканов" ще се състои Откриване на фестивала "Приятелството- смисъл и спасение“ Бургас и среща - разговор с режисьора проф. Иван Ничев.

В 18.30 часа ще се проведе прожекция на филма "Българска рапсодия"

***

Добрич.

От 9.30 часа в Превантивно-информационен център по наркотични вещества към Общински съвет по наркотични вещества на Община град Добрич ще бъде открита инициатива по повод 26-ти юни – Световен ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.

Тази година денят ще бъде отбелязан с велопоход под надслов "Спортът Е алтернатива‘‘.