Страхотни награди очакват варненци и гостите на града, които ще стартират в 6-ото издание на плувния празник 1000 х 1000.

Шоуто, в което по традиция участват цели фамилии със своите деца, е на 6 август на Южния плаж във Варна. Атрактивните изненади, които подготвят организаторите, ще бъдат разиграни в специална томбола. В нея ще се включат абсолютно всички плувци.

Генерален спонсор на 1000 х 1000 е фондация Lucky Hunt, която осигурява фантастични награди. Идеята за преплуването е на председателя на УС на плувния шампион на България ПСК "Черно море“ Филип Ромбаут.

Това лято Lucky Hunt са подготвили незабравимо шоу за участниците, издаде Светлана Хънт, основател и главен двигател на фондацията. Любителите на плувната магия ще се насладят на гореща латино фиеста. Изненадите от организаторите далеч не спират дотук. Защото всеки участник ще получи красива шапка с логото на фондацията. И... ще остане завинаги със сладък спомен от 1000 х 1000 – наслаждавайки с на любимото лакомство на децата – захарен памук.

Фондация Lucky Hunt е създадена през 2016 г. в полза на бездомните животни.

В гр. Девня е приютът на фондацията, където намират дом над 300 кучета. Там има клиника, оборудвана с всичко необходимо за безпроблемна грижа.

В село Крумово е фермата на фондацията, където дом намират кучета, котки, магарета и понита. Всяко лято Lucky Hunt организира посещения и лагери за деца, като целта е да научат по-малките на хуманно отношение към животните.

Основната цел на фондацията е намаляване популацията на бездомни животни и промяна към по-добър и хармоничен живот между животни и хора.

Ако желаете да добиете по-дeтайлна информация за детските програми или да видите животните, може да посетите страницата Lucky Hunt Projects във Facebook.

Детски кът – Варна, отново ще зарадва щастливци от томболата с карти за любимите им атракции в Морската градина.

Срещу картата всеки палавник може да управлява водно колело в красиво езеро, редом до семейство костенурки и патици, да се завърти шеметно на някои от пъстрите въртележки, да катери палма или да разпусне на игрището за мини голф.

За първи път "Оптики Радушеви" ще възнагради печеливш от томболата с ваучер за бутикови модни слънчеви очила – перфектният избор за Лято 2022. Оптиката работи професионално с известни марки диоптрични стъкла, рамки и слънчеви очила. Предлага контактни лещи и разтвори, както и бърз сервиз до 30 мин. Ако се доверите на професионалистите в "Оптика Радушеви", специалисти ще извършат проверка на зрението ви със специален компютър - авторефрактометър.

Ваучери за бутикови, впечатляващи торти, излезли изпод златните ръце на Мери и нейния екип, осигурява десертното топателие Cherry by Mary. Любимите сладости на варненци са изцяло от качествени суровини, само с истински продукти - без заместители и изкуствени добавки, и по оригинални авторски рецепти. В Cherry by Mary ваят най-вкусните десерти във Варна, а вредните съставки, фонданът и прекомерната захар са табу.

Веригата елитни ресторанти "Стария чинар“ осигурява стилни вечери с подбрани кулинарни специалитети и за най-претенциозните ценители на деликатесни блюда. В "Стария чинар" ще поглезят небцето ви и с вкусни домашни гозби. А докато опитвате вкуса на лятото, ще се насладите на неустоими, фантастични блюда и квалитетни напитки.

За втора поредна година щастливци от томболата ще опитат най-вкусните миди по родното Черноморие – с ваучер подарък от ферма "Дълбока".

Многобройни са и спортните летни награди, осигурени традиционно от община Варна – плажни артикули – плувни очила, фризби, топки, хавлии, които ще направят почивката ви атрактивна.

Празникът се организира с изключителното съдействие на концесионера на плажната ивица "Лазурен бряг 91“.