***

Давос.

Премиерът Кирил Петков заминава утре за Швейцария, където на 25 и на 26 май ще участва в Годишната среща на Световния икономически форум в Давос. На 25 май Петков ще се включи в дискусия на тема "Изгубено десетилетие?", посветена на предизвикателствата, пред които светът днес е изправен, и пътищата за тяхното преодоляване.



***

София.

От 8.30 часа във Физически факултет към СУ ще бъде открита експертна конференция на тема "Мониторинг на радиокативно замърсяване в градска среда“.

***

София.

От 18.30 часа в кино Арена The Mall (гр. София, бул. Цариградско шосе 115)ПРО ФИЛМС Ви кани на официалната премиера на филма "Елфи в кухнята: печено - сторено" на 25.05.2022г. (сряда) от 18:30 часа

***

София.

От 18.00 часа в културен клуб "Тракия", ул. "Стефан Караджа" № 7 А.Издателство "Захарий Стоянов" ще се състои представяне на книгата "Икономика и морал" от Джордж-Марк Райнов

***

Варна.

От 12:00 часа ще се проведе извънредна пресконференция на Възраждане - Варна в Клуба на "Възраждане", на адрес гр. Варна, бул. "'Цар Освободител " 36.

***

Хасково.

От 17.00 часа в залата на Младежки център Хасково ще се проведе концерт на Духов оркестър при Община Хасково и децата от ДГ № 22 "Звънче“ .