Пловдив. <>Четирима души са загинали при катастрофа на главен път Пловдив-Карлово, съобщи за Радио "Фокус"- Пловдив говорителят на ОДМВР. Затруднено е движението по пътя.

Сигналът е получен днес на тел. 112 малко след 18.30 ч. По първоначални данни близо до Баня, откъм Карлово, при все още неизяснени обстоятелства настъпило произшествие между три автомобила - "Опел", "Дачия" и "Фолксваген", при което първата кола се врязала в дърво. В колата със софийска регистрация са пътували четирима души, като за изваждането им от купето са се намесили служители от пожарната със специализирана техника. На място е констатирана смъртта на жена на 55 години, а останалите трима са били откарани в болница.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. До приключването му преминаващите автовобили се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на главния път.

По-късно е установена смъртта и на водача на опела - мъж на 62 години.

Двамата са били тежко ранени и по-късно са починали в линейката. Това са жена на 33 години и млад мъж, чиято самоличност все още не е установена.

Цветана ТОНЧЕВА