***

София

От 10:00 ч. Министерският съвет ще проведе заседание.

***

София

От 16:30 ч. държавният глава Румен Радев ще участва в церемонията по връчване на наградите на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за 2021г.

***

София

От 11:00 ч. на кръстовището на ул. "Акад. Ст. Младенов“ и ул. "Проф. Ат. Иширков“ ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция, ГДНП. Темата е свързана със започваща нова специализирана полицейска операция.

***

София

Софийската филхармония посреща носителя на наградата "Ленард Бърнстейн" - флейтиста Статис Карапанос. Той ще представи красивия Концерт за флейта на Карл Райнеке и Рапсодия за алтова флейта и оркестър от Дебюси. Диригент на вечерта е Себастиан Роланд, който включва в програмата и Симфония №2 от Гуно.

***

София

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "20-ти април“, кв. "Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Люлин планина“ от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. "20-ти април“

ул. "20-ти април“ от бул. "Христо Ботев“ до ул. "Лайош Кошут“

ул. "Лайош Кошут“ от ул. "20-ти април“ до бул. "Христо Ботев“

бул. "Христо Ботев“ от ул. "Лайош Кошут“ до ул. "20-ти април“.

***

Русе

От 9:00 часа общинските съветници в Русе ще заседават присъствено.

***

Стара Загора

От 19.:00 часа в Културен център Стара Загора ще се проведе церемония по награждаване на "Спортист на годината" за Община Стара Загора.

***

Бургас

От 19:00 ч. в залата на Бургаската опера, ще бъде представена операта "Хубавата Елена“.

***

Благоевград

От 11:00 ч., в зала 5 в сградата на Общинска администрация, община Благоевград представя проект "Прилагане на мерки за успешна адаптация към климатичните промени“.

***

Кюстендил

Всички ученици от училищата в Кюстендилска област се връщат в клас.