“Не мисля, че мачът беше тежък за нас. Мисля, че днес играхме доста добре на фона на състоянието, в което бяхме днес. Имахме геймбол в първия гейм, който със сигурност е повлиял. Ако бяхме спечелили първия гейм, мачът щеше да е дълъг.

Не успяхме, осакатени сме в момента, всички го знаят. Опитахме във втория гейм, въпросът е, че не успяваме с нашия начален удар да затрудним отбора на Хебър. За мен това е най-големият проблем, който вече трета среща този сезон, не успяваме да решим. Не успяваме да ги затрудним на този елемент. С тези нападатели е трудно. Като цяло иначе не мога да имам претенции към момчетата. Проблемът е, че бяхме говорили на разборите, че на сервиси на Масари и на Гънтър, трябва да сме по-спокойни, но за съжаление, не успяхме да го изпълним. Когато тези състезатели влязат в серия, те се чувстват комфортни в серия и е нормално след това да започнат да увеличават силата на сервиса и се чувстват по-комфортно. За съжаление, това е част от играта, която днес не успяхме да изпълним.

В момента единственото, което мога да кажа е, че ако успеем да изчистим още нашата игра, смятам, че можем да бием този отбор.

От утре мислим за мача срещу Добруджа."