организираме мирен протест пред сградата на Областна управа - Стара Загора от 16.00 часа днес. Това съобщиха от Сдружението на заведенията. Протестът е във връзка с наложените противоепидемични мерки.

"Не сме съгласни с наложения вечерен час! Ние спазваме мярката "зелен сертификат"! Спазваме всяко логично и доказано противоепидемично ограничение, което пази нашите клиенти и персонал

Новите мерки за ограничение на работно време и капацитет противоречат дори на правилото за зелен сертификат и съответно дискриминират нашето право на труд. Отказваме да приемем, че с Ковид-19 се заразяваме след 22.00 часа! Отказваме да ни обричате на фалит! Настояваме този текст да отпадне от заповедта като се надяваме на разумно и справедливо отношение от страна на държавните институции и здравните власти! В знак на протест и обективност обявяваме, че няма да спазваме вечерния час и ще работим и след 22.00 ч., спазвайки стандартното ни официално работно време и изискванията за зелен сертификат, а като доказателство за сериозността на намеренията ни и като първо предупреждение към отговорните за издаването на заповедта власти, организираме мирен протест пред сградата на Областна управа - Стара Загора", съобщават от Сдружението.