Бенеил Дариуш няма търпение да влезе в клетката с Ислам Махачев. Двамата ще се бият в главната битка на UFC Fight Night 202, което ще се проведе в Лас Вегас в края на следващия месец. Почти сигурно този, който спечели ще получи шанс за титлата.

Дариуш вярва, че е завършен боец и ще създаде доста проблеми на дагестанеца. Бенеил е в серия от 7 поредни победи и няма загуба от 4 години. Той е с рекорд 21-4-1 в ММА и приключва 13 от срещите си. Дариуш губи с приключване 4-те си загуби.

Битката им е от голяма важност за лека категория и Бенеил е готов да се надиграва на земя с Махачев. Ето какво още каза той за предстоящия бой:

Не ме интересува дали битката ще бъде в стойка или на земята. Мога да правя каквото си искам. Не съм виждал някой да оказва натиск на Ислам Махачев. Може би това е, защото неговите съперници не са били завършени бойци. Ако притиснеш Махачев да се бие в стойка, тогава той те събаря на земята.

Ако се опитате да приложите малко джиу-джицу, неговата борба е толкова добра, че не ви позволява. От това, което видях, те не са успели да окажат натиск върху него, защото нямат достатъчно умения. Неговите съперници не са имали необходимите умения, за да направят това.

Мисля, че аз съм човекът, който да направи това. Махачев е добър, но все още не се е бил с мен.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове