Уотфорд загуби у дома от Норич с 0:3 в първия мач от 23-ия кръг на английската Висша лига. Домакините завършиха мача в намален състав след изгонването на Емануел Денис в 78-ата минута. Това бе пряк сблъсък между два от конкурентите в битката за оцеляване в английския елит. Затова и този успех е с двойна стойност, а "Канарчетата" още тази вечер излязоха от опасната зона, пращайки там своя опонент. Срещата имаше 15 минути добавено време заради проблеми с осветлението на "Викаридж Роуд".

Героят на вечерта за гостите бе Джошуа Сарджънт. Американецът отбеляза две гола в 51-ата и 74-ата минута. Уотфорд затъваше с всяка следваща минута, като 78-ата остана с човек по-малко на терена. Две минути по-късно пък Юрай Куцка си отбеляза автогол, засичайки центриране на Адам Ида от аутлинията.

Така Норич взе изключително ценен успех тази вечер и се изкачи до 17-ото място в класирането с 16 точки. Уотфорд пък падна под чертата на 18-ата позиция с 14 точки. Добрата новина за "Стършелите" е, че имат два мача по-малко от съперника си.