ЗИЦ "Медикъл Караджъ“ имам удоволствието да посрещнат за първи път специалиста по детска хематология и онкология проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари 2022 г. в София, съобщават от пресцентъра на "Медикъл Караджъ“. Тя ще гостува в България по покана на управителя – Звезделина Лютфи. Гостуването и ще се проведе в рамките на инициативата да за достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Всички пациенти, които имат нужда от лечение на хематологично или онкологично заболяване могат да се възползват и да проведат безплатна консултация със специалиста. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация с професор Фунда могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 или 0878 500 940, и да си запишат час.

"Коя е проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу?

Проф. д-р Фунда Чорапчъоглу е специалист по детска хематология и онкология. В момента е част от екипа на турската здравна група Acibadem. Член е на Международното дружество по детска онкология, Турската фондация за изследване на рака и Турската педиатрична онкологична асоциация. Основните клинични области на интерес на проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу включват: Масивни тумори; Невробластома; Тумор на Вилмс Рабдомиосарком; Костни метастази; Липосарком; Дифузен голям В-клетъчен лимфом; Епендимома; Медулобластома; Метастазирали; тумори. Методите които използва за диагностика и лечение проф. д-р Фунда Чорапчъоглу са: Биопсия, Ексцизионна биопсия, Имунотерапия, Хипертермия, Гореща химиотерапия, Роботизирана хирургия на Да Винчи, Автоложна трансплантация на стволови клетки Палиативна грижа.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу в София на 28 и 29 януари, трябва да си запишат час предварително на телефоните на ЗИЦ "Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте предвид, че по време на консултациите с проф. д-р Чорапчъоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.