Пожелавам на Румен Радев и Илияна Йотова успешен мандат. Това каза председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова по време на церемонията по връчване на удостоверенията на избраните президент и вицепрезидент, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Камелия Нейкова благодари на всички институции, ангажирани в изборния процес. "Благодаря на представителите на медиите затова, че отразявахте всички етапи на изборния процес. Благодаря на моите колеги, членовете на ЦИК, на нашите служители и сътрудници за добрата екипна работа. Предизвикателство беше за комисията да проведе два национални избора с машинно гласуване в условията на епидемична обстановка. Не беше лесно предвид трудностите, които срещахме в подготовката", каза още Камелия Нейкова.

"Уважаеми г-н президент, уважаема г-жо вицепрезидент, преди да връча удостоверенията, искам да ви поздравя с изборната победа и да ви пожелая успешен мандат. Също така на днешния хубав зимен български празник Игнажден и в навечерието на коледните и новогодишни празници желая на всички здраве, благоденствие и успех", каза още Камелия Нейкова.

Деница КИТАНОВА