Щафетно коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна, предаде репортер на Радио “Фокус" – Варна . Събитието е организирано от iRun със съдействието на община Варна и ще се проведе на 18-ти декември от 10.30 часа, от входа на Морската градина. Организаторите на щафетното бягане канят всички варненци и гости на града, които желаят активност и спорт на открито да се раздвижат и повеселят.

В рамките на събитието ще се проведе томбола с награди сред всички участници осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна. Успоредно с това се връща и традицията с брънч партито, в което всеки може да се развихри кулинарно.

Ето какво са подготвили организаторите:

1.Карнавално Щафетно бягане. Отбори от по 3-ма човека ще се съревновават и надъхват в продължение на 1 обиколка от по 2км за всеки член на отбора. Задължително условие е да има поне една дама в отбора. Ако не можете да намерите съотборници не се притеснявайте и елате на старта - ние лично ще ви комбинираме и ще имате възможност да се запознаете с нови, усмихнати хора.

Няма ограничения за участие, можете да си направите и семейна щафета. Включете се напълно безплатно. Задължително е или поне силно желателно всеки да носи забавен коледен костюм - дядоколедовски червени премени, рудолфски екипи, джуджанковски костюми... или ако не друго, то поне червена шапка или рогца

2. Награди за победителите Естествено ще отличим и наградим усилията на първите три отбора с медали.

3. Томбола с награди Генералният спонсор Дирекция Спорт към Община Варна ще осигури подаръците за традиционната томбола измежду всички участници в щафетата.

4. Брънч парти - направи любимия си сладкиш, баница, ястие или напитка и се включи в нашето брънч парти, в които взаимно ще се почерпим . За да стимулираме повече хора да развихрят своите кулинарни способности решихме, че всеки, който приготви нещо за брънч партито може да участва с още две листчета с томболата т.е. ще има тройно по-голям шанс да спечели награда сравнение с участниците единствено в щафетата.

Молим всички да включат и листче със съставките за своето изделие. 5. Много усмивки и настроение Гарантирани, както на всяко едно наше събитие!

КЪДЕ И КОГА ДА ДОЙДА, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧА?

Заповядайте на входа на Морската градина до Слънчевия часовник на 18-ти декември 2021 (събота) от 09:30 часа за регистрация.

Старт на щафетното бягане - точно в 10:30!

Очакваме ви!

Програма:

09:30 - 10:15 - Раздаване на стартови номера на отборите

10:30 - 11:10 - Щафетно бягане с отбори от по 3-ма човека

11:10 - 12:00 - Награждаване на победители, томбола с награди, брънч парти

Десислава ВАСИЛЕВА