Албумът Sensual Christmas е шоколадов диск с вкус на коледни сладки, ръчно изработена картичка и един час коледна музика със специално избрани артисти. Това разказаха Алекс Гоцев и Веселина Райкова в предаването "Добър ден, България“ на Радио "Фокус“.

"Шоколадовият диск има коледен вкус, типичният, който точно ни създава това настроение за Коледа, за домашна обстановка, за обич, за уют. И също така рецепта, която шеф Гоцев е написал – тя върви също с коледния диск, за горещ шоколад“, уточни Веселина Райкова.

Рецептата е много лесна, допълни шеф Алекс Гоцев.

"Самият шоколадов диск е 70 грама. Рецептата е предвидена с целия шоколад – 70 г от шоколада, 20 г кокосова захар и 250 мл кокосово мляко. Но разбира се, ние можем да ги сменим – можем да ползваме обикновено мляко и обикновена захар да ползваме. Предвидено е за двама, защото истината е, че когато споделяме, е много по-вкусно и много по-приятно, допълни Алекс Гоцев.

Можете, докато правите коледни сладки или докато сте пред камината, или просто си играете с децата вкъщи, да се наслаждавате на музиката, която можете да изтеглите със специален баркод, който се намира в шоколадовия диск.

Евелина БРАНИМИРОВА