Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман похвали своите играчи за пълната доминация над Барселона за победата с 3:0. Баварците спечелиха с лекота с голове на Томас Мюлер, Льорой Сане и Джамал Мусиала и завършиха с пълен актив в своята група в Шампионска лига, а Барселона остана зад борда и напролет ще играе в Лига Европа.

"Доминирахме тотално, и то срещу голямо име като Барселона. Съперникът се нуждаеше от победата, но не им позволихме дори да се доближи до нея. Ако бяхме по-настоятелни, можеше да вкараме и още голове. Хубаво е, че запазихме мрежата си суха, това винаги дава увереност. Завършихме с пълен актив в групата, като допуснахме само три гола и вкарахме 22, което е доста добър показател", коментира Нагелсман след двубоя.

Той не пожела да назове предпочитан съперник за жребия за осминафиналите в турнира. "Не искам да казвам конкретен отбор, това не би било много умно от моя страна. Аз се грижа за нещата, които зависят от мен, а жребият не е едно от тях", каза още Нагелсман.