***

София.

От 9.00 часа на "Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на "Има такъв народ“, От 10.15 часа държавният глава ще се срещне с представители на "Демократична България“, а в 13.00 часа – с представители на парламентарната група на ПП "Възраждане“.

***

София.

От 16.00 часа на "Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще бъде домакин на шестнадесетата годишна церемония по връчване на наградите "Корпоративен дарител“.

***

София.

От 10.00 часа в хотел "Интерконтинентал“ ще се проведе представяне на експертен анализ "Визия 20-30 - За по-евтина и чиста електроенергия“.

***

София.

От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветан Василев, Александър Панталеев и още 16 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Атанас Мъндев, Кольо Иванов и още 4 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Анастас Циканделов, Андон Филчев и още трима души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 11.00 часа в залата на петия етаж в сградата на Министерството на младежта и спорта министър Андрей Кузманов ще даде брифинг.

***

София.

От 11.00 часа в Българската стопанска камара ще се проведе кръгла маса на тема "Предприемаческа инициатива в социалната сфера“.

***

София.

От 11.00 часа в централното фоайе на Националния дворец на културата ще бъде открит 48-ият Софийски панаир на книгата.

***

София.

От 13.00 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Даниел Бояджиев, Христо Петров и още 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Методи Димитров, Трайко Стоянов и още трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 14.00 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Адриан Христов, Боян Райчевски и още 39 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 14.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Сезгин Алиибрям, обвинен за длъжностно присвояване.

***

София.

От 15.00 часа в къщата музей "Никола Вапцаров“ ще бъде представена изложбата "Знакови дарения“: култовата тетрадка "Сампа“.

***

София.

От 17.00 часа в Изложбена зала "Архиви“ на Държавна агенция "Архиви“ ще бъде открита изложбата "Васил Гендов. Живот между театъра и киното“ по случай 130 години от рождението на пионера на българското кино.

***

София.

От 18.30 часа в зала "Сердика“ на "София Хотел Балкан" ще бъдат връчени шестите Годишни награди в туризма – 2021.

***

София.

От 19.30 часа в зала 1 на НДК ще бъде представен мюзикълът "Коса“.

***

Бургас.

От 11.00 часа в Областния информационен център ще се състои пресконференция по проект "Създаване и функциониране на Областен информационен център - Бургас“, финансиран по ОП "Добро управление“ 2014-2020 г.

***

Благоевград.

От 11.00 часа в залата на "Детски отдел“ на Регионална библиотека "Д. Талев“ ще се проведе коледна "Работилница на елфи“ за учениците от 1 "А“ и 1 "Б“ при СУИЧЕ.

***

Бургас

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще започне "Вечеря с приятели“ от Доналд Маргулис.



***

Бургас

От 19.00 часа в Държавна опера Бургас, ще започне "Мадам Бътерфлай“

***

Бургас.

От 19.00 часа в Бургаската опера ще бъде представен спектакълът "Мадам Бътерфлай“.

***

Пловдив.

От 9.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за опит за изнасилване на непълнолетно момиче.

***

Добрич.

От 17.00 часа на пл. "Свобода“ кметът на Общината ще включи светлините на Коледната елха.

***

Ловеч.

От 17.00 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе обществено обсъждане на План-сметката за сметосъбиране през 2022 година.

***

Стара Загора.

От 11.00 часа на територията на обект "Газов терминал“ на ЛСО на "ЗАРА ГАЗ“ ще бъдат извършени функционални изпитания към Националната система за ранно предупреждение и оповестяване за интеграция.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Малка изложбена зала на Регионалния исторически музей ще бъде открит "Нумизматичен салон’ 2021" с изложбата "Златото през вековете“.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката "Вишнева градина“.

***

Шумен.

От 10.30 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.