Vivacom предлага на почитателите на Samsung топ модели смартфони на марката в комплект със слушалки Samsung Galaxy Buds2, ако си закупят един от следните телефони – Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21, както и Galaxy S20 FE. Това съобщиха от пресцентъра на мобилния оператор.

В рамките на кампанията всички изброени модели ще се предлагат в комплект със слушалки Galaxy Buds2. Те са достъпни както във физическите магазини на Vivacom, така и в онлайн магазина на оператора на оператора, с изключение на модела Galaxy S20 FE, който ще е достъпен само онлайн. Част от смартфоните поддържат 5G мрежата на Vivacom, която е с най-голямо покритие в страната – в над 200 населени места .

Промоцията включва двата нови сгъваеми модела – Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3. Първият от тях се отличава със сгъваем 7.6-инчов Infinity Flex вътрешен дисплей с резолюция 2208 х 1768 пиксела, който при разгъване се превръща в пълноценен таблет. Устройството е и с 6.2-инчов външен екран, който улеснява използването му с една ръка, тройна основна камера, мощен процесор Snapdragon 888 и 4400 mAh батерия с дълъг живот. Samsung Galaxy Z Flip3 5G от своя страна има сгъваем екран и при сгъване се превръща в изключително компактно бижу, което се побира във всеки джоб. В разгънато положение диагоналът на екрана е 6.7-инчов. Той е Infinity-O дисплей с резолюция 2640 x 1080 с оптимална наситеност на цветовете. Външният дисплей е 1.9-инчов – с четири пъти по-обширен от този на предишния модел, което позволява лесна интеракция дори при сгънат телефон. Смартфонът разполага с две основни 12 MP камери, а процесорът му също е Snapdragon 888.

Samsung Galaxy S21 и S21+ са впечатляващи 5G смартфони с тройна основна камера с широкоъгълен (12 MP), телефото (64 MP) и ултраширокоъгълен (12 MP) сензор, както и 10 MP селфи камера. Устройствата са с 6.2 и 6.7-инчови Dynamic AMOLED 2X дисплеи и 8-ядрен Exynos 2100 процесор. Galaxy S21 Ultra версията е с четворна основна камера и 108 MP основен сензор за изключителни снимки, както и 40 MP предна камера за отлични портрети. Дисплеят му е 6.8-инчов и гарантира завладяващо зрително изживяване.

Galaxy S20 FE е стилен смартфон с младежки дизайн и разнообразие от цветове. Устройството е с 6.5-инчов Super AMOLED дисплей и тройна задна камера с 12 MP основен сензор. Селфи камерата му е 32 MP, процесорът е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 865 , който осигурява висока производителност, а батерията е с капацитет 4500 mAh.

Samsung Galaxy Buds2 са изключително елегантни и компактни (17 х 20.9 х 21.1 мм.) безжични слушалки, идващи в комплект с всеки от телефоните от промоционалната кампания. Те разполагат с множество нови и подобрени функции като активно шумопотискане (active noise cancelling), така че да се фокусирате върху това, което слушате и да изолирате страничния шум, гласово събуждане и динамични двупосочни говорители. Слушалките са леки и компактни, поддържат стандарта IPX2 за водоустойчивост и имат елегантна кутия за съхранение и зареждане, която се побира лесно в чанта или джоб.