Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да извади 100 милиона паунда, които да осигури на новия мениджър Ралф Рангник за зимната селекция в клуба. Германецът бе назначен на овакантения от Оле Гунар Солскяер пост преди дни, но все още не е поел отбора официално, тъй като имаше забавяне с издаване на работната му виза за Великобритания. Вече обаче всичко е наред и в близките дни той ще започне работа на "Олд Трафорд". А съвсем нормално е наставникът да поиска да освежи отбора при първа възможност, като ще получи достатъчно сериозен бюджет за целта, твърди "Мирър".

Рангник вече е набелязал няколко футболисти, които има желание да доведе в Юнайтед. Това са Амаду Айдара и Кристофър Нкунку от РБ Лайпциг. Специалистът дори обмисля изнанедваща оферта за нападателя на Челси Тимо Вернер.

В плановете на "Червените дяволи" е и звездата на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд, но евентуален негов трансфер в посока "Олд Трафорд" ще трябва да почака до лятото. В клуба се надяват, че именно Рангник ще има важна роля, за да убеди норвежеца да приеме предложението на Юнайтед.

Със сигурност специалистът има и други футболисти в полезрението си, тъй като Юнайтед има нужда от освежаване в халфовата линия и в защита. Няма да е изненада и ако някои от настоящите футболисти си тръгнат от "Олд Трафорд".