Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, почтеност, знания, умения и опит е необходимо да обединят усилия и да запретнат ръкави в решаване проблемите, пренебрегвайки егото си. Това каза Любомир Каримански от "Има такъв народ" в декларация от името на група, предаде репортер на Агенция "Фокус“.

Според него е необходимо да се спре поставянето на гордостта пред напредъка.

"Управлението на знанието като подход към управлението на държавата не е нова концепция. То е най-вече и основен източник за необходимите трансформационни процеси. Важно е да стигнем до ефективно управление на знанията", каза още той.

"Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ и предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата украска. Предприемаческияг дух се свързва с творческия потенциал на човека", каза още Каримански.

"ПГ на ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство, парламентът да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите принципа за процъфтяване на човешкия живот", заяви още той.

Деница КИТАНОВА