На кантара бойните звезди за пръв път ще се изправят едни срещу други преди големите двубои

Остават по-малко от 24 часа до първата среща между бойните звезди, които ще се включат в десетото издание на международната бойна галавечер SENSHI. На 3 декември от 12:00 часа в зала "Романс“ на хотел "Астор Гардън“, Св. Св. Константин и Елена, ще се проведе официалният кантар на SENSHI, на който за пръв път преди големите двубои очи в очи ще застанат претендентите за поясите на SENSHI.

По време на премерването ще стане ясно дали всички 20 професионални състезатели влизат в категориите си и дали ще се включат в големия сблъсък на титаните - международната бойна галавечер SENSHI на 4 декември от 19:00 в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за голямата бойна галавечер може да закупите от мрежата на Eventim.bg

Официалният кантар на SENSHI ще се води от известния актьор и режисьор Ники Илиев, за когото бойните спортове са не само хоби, но и страст и творческо вдъхновение. Той ще бъде водещ и на галавечерта на 4 декември. "Много е вълнуващо да си толкова близо до ринга и да наблюдаваш всичко, което се случва, адреналинът е много голям и има много емоции“, разказа Ники Илиев в свое интервю за "Преди обед“ по bTV дни преди да стъпи отново на ринга на SENSHI като водещ.

По време на кантара на 3 декември от 12:00 часа освен премерването на големите бойни звезди, приветствия към спортната общност и феновете бойните спортове ще отправят и световните кикбокс легенди - трикратният световен шампион от сериите К1 Петер Артс и четирикратните световни шампиони от сериите К1 Семи Шилт и Ернесто Хуст. За пръв път специлано за SENSHI и за професионалния тренировъчен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз в България пристига и друго голямо величие - грандиозният ветеран от веригата "K-1 Max" Алберт Краус, който също ще отправи няколко думи към гостите и медиите на официалния кантар на SENSHI 10.

Официалният кантар на SENSHI ще бъде отворен за медии. Самата бойна галавечер на 4 декември пък обещава истинско зрелище. Програмата на бойното шоу включва 10 двубоя по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI между шампиони по бойни спортове от 14 държави.