И тази година много жители и гости на община Златоград се включиха в тържественото запалване на светлините на Коледната елха и беше открит Коледния базар. Това съобщиха от Общината. Най-малките жители бяха изненадани от специалното участие на Боби Шоу, който още в първата минута успя да очарова публиката със своите неповторими умения да създава уникално празнично настроение. В програмата се включиха и деца от Център за подкрепа за личностно развитие Златоград.

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев изказва благодарност на всички, които подкрепиха идеята за Коледен базар в Златоград и спомогнаха за нейното реализиране.

"Нека така се поддържа празничната атмосфера в общината. За първи път магията на празниците ще се усети по-различно. Тази година златоградската коледа има кауза – "Да дарим живот“. Във всяка от къщичките на базара има оставена кутия за дарение, а средствата ще бъдат използвани за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми“, посочват от Общината.

От Община Златоград пожелават на всички да бъдат щастливи и да не спират да вярват в чудеса! "Весели празници!“, завършват от Общината.