Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази разочарованието си след загубата от Берое в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. “Белите" отстъпиха с 2:1 и не успяха да се изкачат до второто място в елита.

“Изнервихме се много в мача, играхме разкъсано и това не ми хареса. Трябваше да го направим много по-качествено. Успяхме да се върнем, но получихме гол точно от ситуация, която бяхме разучили. Говорихме си още даже на почивката допълнително за това нещо. Спадна ни концентрацията просто. Като игра Берое заслужаваше тази победа, но и ние бяхме близо до едната точка. Не успяхме в този мач.

Бяхме запознати с всички качества на футболистите им, за мен това беше спад на концентрацията в определени моменти. Допуснахме още една фатална грешка за втория гол. Питър Макрилос е добър футболист, надявам се лека-полека да влиза във форма и да ни помогне.

Мапуку е добър футболист, просто физически не е готов още за мачовете. Това се вижда и на тренировки, които му идват тежки. Надявам се лагерът в Турция да му помогне и да намерим още един човек на тази позиция.

Чух скандиранията по адрес на Мапуку, не мога да разбера тези хора. Не искам да си говорим какво трябва да се направи.

Ние искаме да играем футбол, да печелим мачове, понякога се получва, понякога не. Футболистите тренират добре, надявам се в следващия мач да вземем трите точки", заяви Заги.