Пет отбора са с пълен актив от по 12 точки след изиграването на двубоите от 4-ия кръг на Аматьорсата минифутболна лига-Варна, които се изиграха през изминалата седмица на терените на Спортен комплекс "Спартак". Ето и какво се случи:

Premier лига

Група "А"

МФК Черно море постигна победа и в четвъртия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна, надигравайки с 5:2 ФК Валекс. Чете и Симеонов забиха по два гола, Кузманов добави един, а РОСТИ бе избран за Играч на мача. Павката се разписа два пъти за съперника.

Fullmax се поздрави с четвърти успех, след като надигра с 9:3 Арарат. С четири гола блесна Серафимов, два добави Иванов, а по един - Дидко, Чолаков, Павлов и Йовчев, който бе определен за Играч на мача. За "арменците" с хеттрик се отчете основният реализатор на тима - Мануел Тахмисян.

ФК Флотски Арсенал разгроми с 16:1 Red Partners. Над всички с шест гола бе Владо Мирчев, който бе избран за най-добър в мача, а останалите голмайстори също не са изненадващи - Боев и Цачев забиха по три, Паци - два, а Костадинов и Високия - по един.

МФК Тича излъга АМФК Лудата Банда със 7:6. Старшината и Маринчо отбелязаха хеттрик, а Петков си вкара автогол. За загубилия тим точни бяха Мишо (3), Петков, Амброзов, Петков и Стоянов. Маринчо стана №1 в двубоя.

Селесао Варна се поздрави с първа точка, след като направи 4:4 Монтана 2. Енвер (2), Godzilla и Бирата забиха попаденията за "бразилците", а за тима от Северозапада Мечката се разписа два пъти, което му донесе приза за №1 в двубоя, а Дегирменджи и Yonchev 9 - по веднъж.

Група "Б"

Порто-Ди Ес записа четвърта поредна победа - над iGaming със 7:2. Играч №1 на срещата стана Станислав Джамбазов, който наниза хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Коцето (2), Пецата и Атанасов. За съперника реализираха Камберов и Атанасов.

МФК Монтана победи с 4:2 Дебелият балет. Калкана заби два гола за успеха, а Адвоката и Станчев добавиха по един. За съперника реализираха Василев и Станев. Костадин Димитров-Адвоката грабна приза за Играч на мача.

Зеленина и МФК Балерини не успяха да се победят и завършиха 7:7. Кондов отбеляза хеттрик за символичните домакини, а останалите попадения реализираха Михайлов, Ганьо, Гюрсата и Гайдарджиев (автогол). За "балерините" се разписаха Нотев (3), Гайдарджиев, Маринчев, Загоров и Монката. Нотев взе приза за най-добър в сблъсъка.

Атлетик Провадия удари с 9:2 Castalia. Радича и Дидо Николов се отчетоха с хеттрик за тима, а останалите попадения бяха дело на Кунчев, Йорданов и Кателиев. За загубилия тим вкараха Бързев и Трифонов. Дидо Николов бе определен за най-добър в двубоя.

Лига 1

Група "А"

В Лига 1 Eurotex Boys вече е с 4 от 4 след успех с 5:4 над Ария. Попаденията за победителите бяха дело на Йорданов (2), Димитров, ГолМашината и Джибрата. Ники и Иванов се разписаха по два пъти за загубилия тим. Йорданов бе определен за Играч на мача.

Parkmart разгроми с 19:2 Искра. Давидов вкара цели осем гола, Каменов добави четири, с което грабна и наградата за най-добър в двубоя, с по три се отчетоха Хълми и Ахмед, а един - GAZZA. За съперника отбелязаха Илиев и ДАНЧО.

Лудогорец Доброплодно би с 4:1 УВСК ВВМУ. Головете за успеха реализираха Данков, Даскалов, Панайотов и Петков, който бе избран за Играч на мача, а за "моряците" вкара Играчев.

Пластхим (Аксаково) удари Мрежите със 7:1. Минчо стана №1 в срещата с четирите си попадения, а три добави Димов. За загубилия тим вкара Момчев.

Devils стигна до първи успех в надпреварата, надигравайки с 8:7 Therma Village. Димитров (Играч на мача) и Борко бяха над всички с по три гола, а останалите бяха дело на Пацо. За опонента им отбелязаха Димитров (4) и Кузмин (3).

Група "Б"

MFK TNT - ZARAFA постигна победа и в четвъртия си мач, разбивайки с 13:3 Вино и Мезе. Ангелов заби четири попадения, Иванов вкара хеттрик и бе определен за най-добър в срещата, дани се отчете с две, а по веднъж се разписаха, Михнев, Методиев, Кирилов и Добрев. За съперника точни бяха Боца (2) и Ламбов.

Бандата на града също достигна до четвъртия си успех с 6:4 DevLabs. Милков блесна с хеттрик и заслужи приза за Играч на мача, а Ташков, Илиев и Колев също се разписаха. За опонента Мирко вкара хеттрик, а един път се разписа Панчев.

Десант излезе трети във временното класиране след успех с 10:4 над Малките титани.

МФК Импакт Варна излъга МЕТРО Варна с 4:3. Точни за победителите бяха Димитров (Играч на мача), Терзиев, Стоянов и Красьо (автогол), а за съперника - Георгиев (2) и Петров.

The Unity удари с 4:1 Спейс Тийм в Лига 1. Асад заби два гола, което му донесе наградата Играч на мача, а по един добавиха Iniesta и Николов, докато за съперника вкара Букоев.

Лига 2

В "английско-руското" дерби на Лига 2 АФК Албион постигна четвъртата си победа, надделявайки с 5:3 над Березка. Добата и Николов (Играч на мача) отбелязаха по две попадения, а Кирчев добави едно. За "руснаците" Дементьев се разписа два пъти, а веднъж - Пейчев.

Локдаун "заключи" ФК Ураган Невша с 2:1. За пореден път в герой за тима си се превърна МартиПарти, който с двата си гола бе определен за най-добър в срещата, а за "ветровете" се разписа Рики.

FC DJIEN излезе втори в Лига 2 след като надигра с 10:5 Атлетико Варна, а №1 в двубоя стана Жеков. Сред вкаралите за победителите бяха Христов, Георгиев, Велев, Тодоров и Ранков, а за съперника - Петров, Пламенов, Николов, Борисов и Милков.

Розовите мамби записа втора победа, надигравайки ФК Горното със 7:3, като Недев стана №1 в двубоя.

За играч №1 на четвъртия кръг бе определен Момчил Милков от Бандата на града.