СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Премиерът Бойко Борисов: В България в момента няма 1 кв. метър необработваем, толкова добре се развива земеделието

Премиерът Бойко Борисов: В България в момента няма 1 кв. метър необработваем, толкова добре се развива земеделието

София. В България в момента няма 1 кв. метър необработваем, толкова добре се развива земеделието. Това каза премиерът Бойко Борисов, след като инспектира ремонтните дейности на автомагистрала Хемус, става ясно от видеоклип, публикуван в профила на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“.„Все едно правим нова магистрала с тези бабуни. На много места вече са готови з...

3 Март 2021 | 11:53 | Агенция "Фокус"

Премиерът Бойко Борисов: Докато другите говорят ние работим и е видимо

Премиерът Бойко Борисов: Докато другите говорят ние работим и е видимо

София. Премиерът Бойко Борисов инспектира пътен възел „Боаза“ на АМ „Хемус“. Това става ясно от видеоклип, публикуван в профила на министър-председателя Бойко Борисов в социалната мрежа „Фейсбук“. Заедно с премиера са зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и Младен Маринов. „Работи се активно, въпреки че днес е празник. Сроковете са си срокове“, обясни Борисов. Нанков коментира, че наземните работи са изпълнени на 100%, като частично се асфалтира участъкът, който е дълъг 16 км. „Каква природа каква красота, как се вие като змия. Съоръжението е огромно. Докато другите говорят, ние работа, работа и работа. За радост тя е видима“, допълни Бойко Борисов.

3 Март 2021 | 11:11 | Агенция "Фокус"

Премиерът Бойко Борисов: Работим за пътната безопасност, вече голяма част от мостовете и тунелите са в добро състояние

Премиерът Бойко Борисов: Работим за пътната безопасност, вече голяма част от мостовете и тунелите са в добро състояние

София. Работим за пътната безопасност, вече голяма част от мостовете и тунелите са в добро състояние. Това каза премиерът Бойко Борисов след като инспектира ремонтните дейности на тунел „Витиня“, става ясно от видеоклип, публикуван в профила на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. „На практика работим за пътната безопасност. Монтират се и нови мантинели по автомагистрала „Хемус“. Ремонтират се всички съоръжения, които дават възможност зимата да се разтяга и свива асфалтът. Това са огромни съоръжения – някои са по 100 метра. Българските строители работят добре. Още 15 дни и ще можем да се возим сигурно“, заяви Борисов. „Основите на мостовете преди можеха да издържат на земетресения до магнитуд 3 по скалата на Рихтер. Пази Боже от големите земетресения! Избегнахме голяма катастрофа. След големите земетресения в Перник взехме решения да се ремонтират основите на тези съоръжения и за радост вече голяма част от мостовете и тунелите са в добро състояние“, допълни премиерът.

3 Март 2021 | 10:36 | Агенция "Фокус"

 Премиерът Бойко Борисов: От 17 и 18 март отваряме АМ „Хемус“ в частта с тунел „Витиня“

Премиерът Бойко Борисов: От 17 и 18 март отваряме АМ „Хемус“ в частта с тунел „Витиня“

София. От 17 и 18 март отваряме АМ „Хемус“ в частта с тунел „Витиня“. Това каза премиерът Бойко Борисов при инспекция на ремонтните дейности на тунел „Витиня“, става ясно от видеоклип, публикуван в профила на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. Заедно с премиера са зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който е водач в листата на партията за област Ловеч и водачът на листата на ГЕРБ за 26 МИР-София област Младен Маринов. „Педи всичко днес е Национален празник, да пожелаем на всички да са живи и здрави, много светла дата. Виждате работниците работят, защото от 17 и 18 март искаме да отворим АМ „Хемус“ в тази част. По най-съвременния метод – виждате вентилаторите, противопожарните системи, всичко е на асфалт, интернет има навсякъде. Огромни съоръжения за хората по оста София, Велико Търново, Търговище, Шумен, Варна“, коментира Борисов.

3 Март 2021 | 10:32 | Агенция "Фокус"