СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли

Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли

Харманли. Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

4 Април 2020 | 07:26 | Агенция "Фокус"

Двама шофьори са загинали при катастрофата между 22 тежкотоварни автомобила на автомагистрала „Марица“ край  Харманли

Двама шофьори са загинали при катастрофата между 22 тежкотоварни автомобила на автомагистрала „Марица“ край Харманли

Хасково. Двама шофьори на тежкотоварни камиони са загинали при катастрофата на автомагистрала „Марица“ край Харманли. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че днес в землището на гр. Харманли, обл. Хасково, на автомагистрала „Марица“ при км 66-67, при управление на моторно превозно средство са нарушени правилата за движени и поради непредпазливост е причинена смъртта на повече от едно лице - двама шофьори на тежкотоварни камиони, с неустановена до момента самоличност. Поради фактическа и правна сложност разследването е възложено на екип от четирима следователи от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Хасково. Установено е, че във верижната катастрофа са участвали 22 тежкотоварни автомобила, вследствие на която са загинали двама от техните водачи. Извършват се активни процесуално-следствени действия, като и в момента продължава огледа на местопроизшествието.

3 Април 2020 | 13:12 | Агенция "Фокус"

Временно движението при 67-и км на автомагистрала „Марица“ в района на Харманли е ограничено поради пътнотранспортно произшествие

Временно движението при 67-и км на автомагистрала „Марица“ в района на Харманли е ограничено поради пътнотранспортно произшествие

Харманли. Временно движението при 67-и км на автомагистрала „Марица“ в района на гр. Харманли е ограничено поради пътнотранспортно произшествие. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Обходният маршрут е през гр. Харманли. Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост.

3 Април 2020 | 08:24 | Агенция "Фокус"