СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли

Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли

Харманли. Възстановено е движението в двете посоки при км 67 на автомагистрала „Марица” в района на Харманли. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

4 Април 2020 | 07:26 | Агенция "Фокус"

Двама шофьори са загинали при катастрофата между 22 тежкотоварни автомобила на автомагистрала „Марица“ край  Харманли

Двама шофьори са загинали при катастрофата между 22 тежкотоварни автомобила на автомагистрала „Марица“ край Харманли

Хасково. Двама шофьори на тежкотоварни камиони са загинали при катастрофата на автомагистрала „Марица“ край Харманли. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че днес в землището на гр. Харманли, обл. Хасково, на автомагистрала „Марица“ при км 66-67, при управление на моторно превозно средство са нарушени правилата за движени и поради непредпазливост е причинена смъртта на повече от едно лице - двама шофьори на тежкотоварни камиони, с неустановена до момента самоличност. Поради фактическа и правна сложност разследването е възложено на екип от четирима следователи от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Хасково. Установено е, че във верижната катастрофа са участвали 22 тежкотоварни автомобила, вследствие на която са загинали двама от техните водачи. Извършват се активни процесуално-следствени действия, като и в момента продължава огледа на местопроизшествието.

3 Април 2020 | 13:12 | Агенция "Фокус"

Верижна катастрофа с участието на много автомобили е станала на 66 км на АМ „Марица“ в района на Харманли

Верижна катастрофа с участието на много автомобили е станала на 66 км на АМ „Марица“ в района на Харманли

Харманли. Верижна катастрофа е станала на 66 км на АМ „Марица“ в района на Харманли. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за верижната катастрофа е подаден малко след 7 часа тази сутрин. По първоначални данни на автомагистралата между двете пътни отбивки Симеоновград – Тополовград е станала верижна катастрофа с участието на много автомобили. Към момента има данни за пострадали. На място са екипи на Пътна полиция, пожарна и Бърза помощ. Временно е ограничено движението по АМ “Марица“ в района на Харманли.

3 Април 2020 | 10:52 | Агенция "Фокус"