НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 01:32


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Карел Крал, ЧЕЗ България: За 15 години сме подкрепили повече от 120 инициативи с около 1 млн. лв.

Карел Крал, ЧЕЗ България: За 15 години сме подкрепили повече от 120 инициативи с около 1 млн. лв.

17 Октомври 2019 | 13:07 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Много се радвам, че в Благоевград имаме възможността да открием нова детска площадка. Това каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България при откриването на съоръжението, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Той отбеляза, че за ЧЕЗ корпоративно-социална отговорност не е само формула за бизнес, това е тяхна мисия. Крал отбеляза, че за тези 15 години, в които са в България, са подкрепили с почти 1 млн. лв. повече от 120 инициативи. „Те бяха свързани с образование, здравеопазване, градска среда, опазването на природата, засаждането на дървета. Ние помагаме не само с пари, но и с доброволческия труд на нашите служители“, каза още Крал. Той добави ,че се радват и на факта, че могат да помагат на младите хора. „Много активно си съдейства с Техническата гимназия в Благоевград. Имаме и стипендиантска програма, в която има и стипендианти от Благоевград. Ще продължим да работим по този начин. Мога да обещая, че това няма да е последната детска площадка, която изграждаме. Благодаря на Община Благоевград, че успяхме да реализираме проекта заедно“, подчерта Крал.

Ливия НИНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

В Благоевград беше открита нова детска площадка, изградена от Общината и „ЧЕЗ Електро България“ АД

В Благоевград беше открита нова детска площадка, изградена от Общината и „ЧЕЗ Електро България“ АД

17 Октомври 2019 | 12:28 | Агенция "Фокус"
Благоевград. В града бе открита нова детска площадка, изградена от Общината и „ЧЕЗ Електро България“ АД, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Инициативата е част от кампанията „Моята електронна фактура помага“. По време на събитието стана ясно, че дружеството инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти. Детската площадка в Благоевград е заключителна част от кампанията „Моята електронна фактура помага“ за 2019 г., която популяризира екологичните и социалните ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки. По време на кампанията Дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяването на градската среда. На събитието присъстваха Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, Димчо Станев, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД, Соня Григорова, мениджър „Корпоративно планиране“ в Дирекция „Продукти и покупки на електроенергия“ на „ЧЕЗ Електро България“ АД, Иво Николов, в.и.д кмет на Община Благоевград, представители на общинска администрация, народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, както ѝ десетки граждани.
Ливия НИНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

В Благоевград ще се проведе официално откриване на нова детска площадка, изградена от Общината с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България“

В Благоевград ще се проведе официално откриване на нова детска площадка, изградена от Общината с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България“

17 Октомври 2019 | 07:49 | Агенция "Фокус"
Благоевград. В града ще се проведе официално откриване на нова детска площадка, изградена от Общината с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Събитието ще се състои от 11.00 часа в карето между улиците „Хилендар“ и „Александър Стамболийски“ 24.
От страна на ЧЕЗ в България ще присъстват Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, и Димчо Станев, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Посрещнаха Пендаровски в Белград с най-високи държавни почести. 22 ноември 2019 г.
Посрещнаха Пендаровски в Белград с най-високи държавни почести. 22 ноември 2019 ...

ВИДЕО
Безпрецедентно наводнение във Венеция
Безпрецедентно наводнение във Венеция
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.