НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 15:03


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка участва в международна кръгла маса на тема "Младежко международно лидерство"

Председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка участва в международна кръгла маса на тема "Младежко международно лидерство"

14 Февруари 2019 | 13:42 | Агенция "Фокус"
Москва. Председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка взе участие в международна кръгла маса на тема "Младежко международно лидерство", съвместно с международните гости на IX конгрес на "Млада Гвардия - Единна Росия" от Франция, Италия, Армения, Абхазия, Азербайджан, Сърбия, Киргизстан, Черна гора. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.
В рамките на събитието бяха обсъдени въпросите за отношенията на Руската федерация и другите страни, поддържането на мира в съвременната реалност и ролята на младите лидери на международната арена.
В своето изказване председателя на АБВ-Младежи подчерта необходимостта от това младите да се ангажират повече с политика на международно ниво в името на мира, диалога и сигурността.
"В момента се намираме в ситуация, в която Европа трябва да се замисли за своята сигурност. Нужна е промяна и това е видно - действащите инструменти не са ефективни. Излизането от Договора за ракетите със среден и малък обсег го показва. Неспособността на международната общност да управлява конфликти води на мисълта, че ЕС и Русия трябва активно да се включат в решаването на тези конфликти и да предприемат съвместни действия“.
Пламена Заячка предложи представителите от форума да се обединят около позициите за ненамеса във вътрешните работи на Венецуела и за сваляне на санкциите против Русия, които са вредни за международната среда. Тя изрази готовност АБВ-Младежи заедно с "Млада Гвардия" да организират младежки форум посветен на проблемите в международната сигурност.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Председателят на АБВ - Младежи Пламена Заячка поздрави участниците в 9-ия Конгрес на „Млада Гвардия - Единна Русия“

Председателят на АБВ - Младежи Пламена Заячка поздрави участниците в 9-ия Конгрес на „Млада Гвардия - Единна Русия“

13 Февруари 2019 | 12:56 | Агенция "Фокус"
Москва. Председателят на АБВ - Младежи Пламена Заячка поздрави участниците на 9-ия Конгрес на младежката организация на Единна Русия. От името на младежката организация на АБВ тя пожела успех на най-голямата младежка организация в Русия и акцентира върху съвместните цели и позиции - сваляне на санкциите срещу Русия, пряка доставка на руски газ през България в Европа, действия по съхраняване на договора за ракетите със среден и малък обхват.
В конгреса Взеха участие повече от 1300 младежи, депутати от Държавната Дума, секретарят на партия Единна Русия - Андрей Турчак.
Програмата на конгреса включва кръгла маса на тема „Ролята на младите лидери в международните отношения", където Заячка ще вземе участие също.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Бойко Борисов получава Ордена на Република Сърбия от Александър Вучич. 15 февруари 2019 г.
Бойко Борисов получава Ордена на Република Сърбия от Александър Вучич. 15 февруа...

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.