НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 17:15


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Велико Търново: Представители на Община Свищов бяха част от журито в национално ученическо състезание на Стопанска академия „Д. А. Ценов“

Велико Търново: Представители на Община Свищов бяха част от журито в национално ученическо състезание на Стопанска академия „Д. А. Ценов“

21 Ноември 2018 | 19:01 | Агенция "Фокус"
Свищов. В Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов за 28-ми пореден път се проведе Национално ученическо състезание по управление на проекти. Община Свищов отново имаше свои представители сред журито, в лицето на зам.-кмета Анелия Димитрова и началник отдел „Образование“ Румяна Кузева, съобщиха от пресцентъра на Общината. Националното състезание, което се реализира в направление „Управление на проекти”, е очаквано от учениците и всяка година в него се съревновават участници от 11 и 12 клас на средните училища от цялата страна.
Съгласно регламента на състезанието, от учениците, които са разделени на екипи, се очаква да дефинират проблем в рамките на избрана тематична област, да формулират цел и определят целевите групи на проектното предложение. В рамките на разработката те трябва да посочат още дейностите, с извършването на които ще се постигнат целите на проекта, както и да представят очакваните резултати от изпълнението на заложените дейности.
След края на състезанието, Анелия Димитрова и Румяна Кузева връчиха на един от отличилите се екипи награда от името на Община Свищов, с която поощриха положение усилия на младите хора. Наградата бе връчена за проектното предложение „Как да задържим бъдещето на България“, което бе разработено от Екип №3 в състав: Джордж Егиазарян, СУ „Възраждане“ – Русе; Виктория Азманова, 108 СУ „Никола Беловеждов“ – София; Габриела Иванова, Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм – Казанлък и Антонио Крумов, ПГССТ „Никола Йонков Вапцаров“ – Левски. Ментор на екипа бе Даниела Тонева – студентка IV курс, спец. „Публична администрация“ в СА „Д. А. Ценов“.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.