НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 07:56


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Росен Карадимов: Разделителната линия в БСП е трябва ли да се направи коалиция с ГЕРБ

Росен Карадимов: Разделителната линия в БСП е трябва ли да се направи коалиция с ГЕРБ

15 Октомври 2018 | 08:08 | Агенция "Фокус"
София. Разделителната линия в БСП е трябва ли да се направи коалиция с ГЕРБ. Това каза анализаторът и член на БСП Росен Карадимов в разговор с Илиана Беновска в предаването “Беновска пита” по Радио К2 и Канал 3, съобщиха от екипа на предаването.
Поканата на Корнелия Нинова към Илиана Беновска да стане член на БСП
Водещата отбеляза, че преди да започне ефирът Росен Карадимов ѝ се е скарал, че го е обявила от БСП. Росен Карадимов отбеляза, че е само член на БСП и не е част от ръководството. Той попита Беновска дали е станала член на БСП. Тя отговори, че още не е решила да си подаде документите и попита дали той може да ѝ гарантира, че ако си ги подаде няма да бъде подложена на репресивни действия. Карадимов увери Беновска, че в БСП няма репресивни действия и се пошегува, че интереса към предаването “Беновска пита” ще се промени, тъй като Корнелия Нинова е обещала да й казва всичко, ако стане член на партията. “И ще стане по-голяма трибуната на БСП, Вие ще ми бъдете ли морален гарант”, попита Беновска. Карадимов се съгласи и заяви, че присъствието на Беновска в БСП би наклонило везните при едни евентуални избори в полза на БСП, ако резултатът е равен.
Подписката в БСП срещу подмяната на ценности и смисъла и функциите на Националния съвет от Изпълнителното бюро
“Как анализирате подписката, която беше подписана и връчена на Корнелия Нинова от знакови лица като Георги Пирински, Велислава Дърева, Красимир Янков, Костадин Паскалев, Румен Овчаров, Георги Гергов, Явор Куюмджиев, Михаил Миков, Румен Гечев и др. Нарочно подбирам лица, които не са известни с близките си контакти по между си, а са на противопоставими позиции по между си”, попита Беновска.
“Опит с негодни средства. За пръв път от 30-годишната история на БСП след 10-ти ноември виждам опит една група да се опита да се противопостави на председателя по повод, който очевидно не е актуален и не може да акумулира политическа енергия. Изборът на временно изпълняващ главен редактор на вестник “Дума”, който е в правомощията на Изпълнителното бюро, не може да бъде повод за такова обединяване”, заяви Росен Карадимов. Той допълни, че когато се е създало 1992 година обединението за социална демокрация е поставило въпроса за социалдемократизацията на БСП е се противопостави на идеологическата линия на Александър Лилов. А когато 19-те народни представители и членове на НС са поискали оставката на Жан Виденов, те казаха, че искат извънреден конгрес и оставка на председателя. Росен Карадимов счита, че не може под такава форма да се опитваш под сурдинка да поставяш някакви политически въпроси. Прави впечатление тежко разнородния характер на групата, която няма как да бъде обединена от идеологическо, социално, професионално или друго отношение.
“Г-жа Нинова обеди групата като съобщи, че единият от подписалите, човекът, който я направи председател ма БСП, Георги Гергов, е взел 43 милиона от един свой имот във Варна и ги е раздал на тези 50 души, за да се подпишат под подписката. Казвам това с ирония, но тя ги обедини. Как тълкувате това нейно изказване”, попита Беновска.
Росен Карадимов счита, че Нинова има някаква информация, но се посочи какво точно визира. Той заобиколи отговора на въпроса, че характерно за българския политически елит е, че винаги управляващите се изкушават, че могат да правят инженерна генетика в рамките на опозицията. Според него, Корнелия Нинова е истинска опозиция и ГЕРБ са загубили рефлекса да имат срещу себе си истинска опозиция.
„Не Ви ли е неудобно сега. Аз Ви питах нещо конкретно, а Вие се опитвате да ми говорите за ГЕРБ. Права ли е Нинова като казва, че тези 50 души са взели пари“, повтори Беновска.
Парите за майките на деца с увреждания са дадени на Пловдивската община, заяви Карадимов сякаш не чува въпросите на водещата. Той предложи на Беновска да провери колко от тези хора в подписката са абонирани за вестник „Дума“.
„Четох, че „Дума“ има 2500 абонамента, което ми се струва твърде преувеличено, защото нямате толкова клубове, нито толкова четящи вестници членове. Тези 50 души взимат за повод изпълняващия длъжността главен редактор на в. “Дума”, но те се противопоставят на политиката на подмяна на ролята на Националния съвет, върховния орган на БСП, с Изпълнителното бюро, те това поставят като въпрос”, уточни Беновска.
Ключовият момент е промяната в устава и прекия избор на председател на партията, отговори Карадимов. Той допълни, че една част от тези хора са били свикнали председателят на БСП да е зависим от тях на конгрес. “Когато загубиш контрола да шантажираш председателя през следващия му избор на конгреса, защото управляваш група от 40-50 делегати на конгреса, това създава напрежение”, посочи Росен Карадимов.
„Защо говорите в минало време? Корнелия Нинова беше избрана с гласовете на Георги Гергов и Красимир Янков. Тя сега се опитва да изключи Георги Гергов и от БСП, не само от ИБ, като предлага на неговата общинска организация в Пловдив да го изключат“, попита Беновска.
“Вътрешнопартийният проблем в детайли не ме интересува. Държавата се тресе. Коалицията скърца. Управлението влиза от проблем в проблем и от скандал в скандал“, заобиколи въпросите за Георги Гергов Росен Карадимов.
„Оставете ги тях да се оправят. Вие нали не отговаряте за ГЕРБ? Нали сте от БСП?“, отвърна Беновска.
„Вие сте национално предаване и топ-журналист, не може хоризонтът Ви да бъде дали един човек е изключван от БСП или не“, отговори Карадимов.
„Корнелия Нинова е забранила да се идва в това предаване. Корнелия Нинова ако иска да е за пример и да докаже, че превъзхожда ГЕРБ и Борисов, тогава да обясни как веднъж се възползва от гласовете на Гергов, как беше на работа при него в Пловдивския панаир, и изведнъж сега решава да го махне и от партията. Така ли се прави политика за пример”, попита Беновска.
Росен Карадимов каза, че не иска да бъде адвокат на никого. Неверен факт е, че се подменя НС на БСП с избора на главен редактор на „Дума“ и другият неверен факт е, че „Визия за България“ не е гледана в НС. Този документ тепърва се обсъжда с различни организации и ще бъде приет на конгреса, след като първо мине през НС. Според Карадимов, важният въпрос е едва ли БСП на власт и алтернатива ли е на ГЕРБ.
“Ако БСП наистина иска да дойде на власт, създава се една “Визия за България”, която не е одобрена от НС, обаче народните представители напускат парламента и тръгват по села и паланки да я обясняват. Вашата жена си е взела решение да си купите апартамент и тръгва на огледи и се договаря с различни брокери и когато се спира на това Ви съобщава, че ще си купувате апартамент и пита дали сте съгласен”, попита Беновска.
“Накрая се казва „Росене, избрала съм два, ела да изберем един от тях”, влезе в тона Росен Карадимов. Той допълни, че “Визия за България” е работен документ, който ще претърпи голяма промяна.
„Защо на Нинова, когато й е удобно веднъж Георги Гергов е колос в нейния живот, а друг път, когато не й е удобно е субект за потъпкване“, попита Беновска.
БСП не е Георги Гергов, въпреки че той е влиятелна и знакова фигура. Карадимов допълни, че в историята на БСП има много силни и знакови фигури.
“Ето затова, че не ми отговаряте на този въпрос – защо Георги Гергов веднъж е удобен, веднъж – не, Ви казах преди малко, че БСП не е готова за властта и не е алтернатива на ГЕРБ“, заяви Беновска.
„По същата логика аз мога да Ви задам въпроса, защо в един момент Корнелия Нинова е добра за Георги Гергов и той я подкрепя, а после престава да я подкрепя. Това е същият въпрос, зададен по обратния начин“, отвърна Карадимов. Той не вижда смисъл да се разискват въпроси с много неизвестни
„Друго неизвестно. Искате вот на недоверие за нещо, което нито е публикувано, нито е внесено в Народното събрание“, попита Беновска.
Вотът на недоверие е право на опозицията и България се нуждае от дебат по темата здравеопазване. Работата на опозицията е да бие камбаната, отговори Росен Карадимов. Здравеопазването е един от критичните сектори на българския преход. Вотът повдига дебата за това какъв здравноосигурителен модел и система са нужни.
„Като искате да говорим за ГЕРБ, вчера Цветанов каза, че ролята на опозицията БСП е да създава смут и да критикува, но не предлага модели. Къде е Вашият модел за здравна реформа”, попита Беновска.
„Ако прочетете тази визия, моделът там е налице. Болниците могат ли да не бъдат търговски дружества“, попита Карадимов.
„Могат и абсолютно Ви подкрепям. Кирил Добрев с добро чувство го попитах, след като критикуваше министъра на вътрешните работи Радев, аз го попитах като е овакантено мястото и баща му е бил министър на вътрешните работи и той е навътре в този ресор, защо не разкаже своята визия и не се наеме, казвам го без ирония, защо не се наеме да стане министър на вътрешните работи и да оправи тая система“, попита Беновска.
„В правителството на ГЕРБ ли“, попита Карадимов. „Това е правителството на България. Това е вътрешната сигурност на България. Една от разделителните линии в БСП е трябваше ли да се направи коалиция с ГЕРБ или не“, отвърна Карадимов.
„Това е или егоизъм, или страх. Ако имате качествени кадри…“, не успя да завърши водещата.
„Това е тежко безпринципно и идеологически не може да издържи. Голяма коалиция между ГЕРБ и БСП ще отвори полето за свръх популистични партии, които ще влязат в тая ниша. Самият ГЕРБ е резултат на голяма коалиция, която управляваше“, отговори Карадаимов.
„Ако Кирил Добрев има блестяща идея за МВР, ако някой от БСП от медиците има блестяща идея за здравната реформа, защо не каже „Аз мога и БСП заставате ли зад мен“, попита Беновска.
„Политиката не може да бъде делена на секторно мислене. Не може да имаш идея за МВР, без да имаш идея на какви основи стои твоята управленска програма. Не може да имаш идея за здравеопазването. Проблемът на управлението е, че то трябва да стои на обща управленска визия и програма, то не може да бъде секторно разпарчетосано“, отвърна Росен Карадимов. Беновска му пожела БСП като дойде на власт да отговори на всички тези въпроси. Така завърши разговорът с Росен Карадимов, анализатор и член на БСП, в предаването „Беновска пита“ по Радио К2 и Канал 3 на 14 октомври 2018 година.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Илиана Беновска провокира Свилен Максимов да превъзпитава субекти като убиеца на Вероника

Илиана Беновска провокира Свилен Максимов да превъзпитава субекти като убиеца на Вероника

15 Октомври 2018 | 07:45 | Агенция "Фокус"
София. Илиана Беновска провокира Свилен Максимов да превъзпитава субекти като убиеца на Вероника. Това стана ясно от интервю на Беновска със Свилен Максимов (бивш съпруг на убитата Виктория Маринова) и Иван Стефанов от ТВН, в предаването „Беновска пита” по „Канал 3” и „Радио К2” на 14 октомври 2018 г., съобщиха от екипа на предаването.
Илиана Беновска: И казвам добър ден по скайп връзка на Свилен Максимов, бивш съпруг на убитата Виктория Маринова, здравейте!
Свилен Максимов: Здравейте!
Илиана Беновска: Искам да изкажа своите съболезнования на Вас, на Вашата дъщеря и на семейството на Виктория! Разбирам, че това не връща нещата назад, но вие станахте донякъде жертви на политиката. Има една книга, вярвам, че сте я чели, на Стайнбек – „За мишките и хората“, кръстих нашия разговор „За хората и престъпниците“, какво ще кажете, г-н Максимов?
Свилен Максимов: Благодаря за съболезнованията! Ще ни трябват, защото оттук нататък ще е по-трудно, но няма да е невъзможно. Колкото и трудно да е ние нямаме избор. Колкото до политиката искам да направя важно уточнение, че аз не съм политик, не разбирам и много от политика и бих искал още в началото да кажа, че ще се дистанцирам специално от политическия оттенък на нещата. За мен обаче е важно това, което Виктория правеше и това, което всички ние, защото не съм само аз, това сме ние, които сме решили да променим нещата оттук нататък.
Илиана Беновска: Как?
Свилен Максимов: „Как“ това е един много хубав въпрос, който аз постоянно си поставям, но според мен началото е поставено. За мен стана кристално ясно, за всички нас тук стана кристално ясно, че този народ вече е готов, че той трябва да се промени. Ще го кажа и още веднъж – след като стана това ужасно нещо, това, което мен страшно много ме учуди, е, че го нямаше това протестиране, това мрънкане, това дежурно оплакване от всичко – как държавата не става, как нищо не става и т.н. Вместо това хората дойдоха да подкрепят, хората дойдоха да запалят по една свещ, да помълчат, да споделят мъката. Други хора се организираха да бягат по маршрута на Виктория. Това за нас означава подкрепа и това за всички нас ние го виждаме по начин, че българският народ е готов, той е решил да се промени. По този начин виждам аз нещата, намирам подкрепа в другите около мен, което на мен лично ми дава голяма сила. Аз искам да променя нещата с добро. Искам да помоля всички, които уважават и уважаваха Виктория да я почетат с едно добро дело, едно добро дело към някой непознат. Това за мен е едно добро начало. Оттам нататък всичко си зависи от нас. Никой не ни е виновен, аз не мисля, че някой ни е виновен за положението. Това си зависи изцяло от нас, ние трябва да го направим!
Илиана Беновска: Веднага да подкрепя Вашето предложение да правим добри дела без да търсим благодарност за тях, да предаваме нататък, както имаше един филм „Предай нататък“, добрите дела. Но искам да Ви наведа на една мисъл. Този субект, който ще бъде обвинен за жестокото посегателство срещу Виктория, си давате сметка, че е расъл в неграмотност, в, не знам как да ги квалифицирам, битови условия, в липса на идеали и стремеж към това да правиш добро и хубаво за околните. Ние например в „Канал 3“ и „Радио К2“ от около година работим по темата за образованието, специално за професионалното образование, защото подобни етнически групи, като тази на извършителя, се нуждаят от занаят, който да им дава препитание. Вие как ще трансформирате усилията си и на вашата медия например по този въпрос, не само интеграция на думи, но и даване на възможности, превъзпитание?
Свилен Максимов: Първо, напълно съм съгласен с това, което казахте. Този, за мен не е човек, това нещо, той не е продукт на своя ген, аз не вярвам, че това е ген! Напротив, аз вярвам, че този човек ...
Илиана Беновска: Не е човек, това е субект, извършител или нещо друго, бъдете хигиеничен!
Свилен Максимов: Този извършител, да, той е продукт на неговото образование, това, което е видял. Защото той не е видял около себе си образование, той не е видял около себе си честен труд. Аз съм сигурен, че това същество е виждало около себе си алкохол, чалга и гадости!
Илиана Беновска: И насилие!
Свилен Максимов: Ами това е продуктът! В тази връзка, ако нещо ние променим всички заедно, ако покажем на тези хора, че светът има една друга гледна точка, в която се работи, в която днес с честен труд можеш да изкараш два лева, но си знаеш, че те са твои, знаеш, че ти си ги заслужил и когато те усетят това удовлетворение от честно изкараните два лева, аз съм сигурен, че те сами малко по малко ще започнат да се самонавиват, че това е правилният начин. Те трябва да го видят, някой трябва да им го покаже, някой трябва да им го демонстрира.
Илиана Беновска: Добре, и точно това Ви попитах, ето, обясних Ви, че ние работим, „Канал 3“ и „Радио К2“, по темата за професионалното образование. Вие, като собственик на бизнес, на медия, на нетуърк, какъв реален принос ще дадете, аз да не се случи нещо подобно със съпругата на друг?
Свилен Максимов: Реален шанс смятам, че всички имат. Всеки, който е дошъл в нашата компания, всеки, който си е подал CV-то, е имал реален шанс да започне работа. Това е начинът, с работа!
Илиана Беновска: Не, имах предвид Вашата медия, какви тези ще застъпите при възпитанието на подобен род същества?
Свилен Максимов: Аз лично не съм мислил по въпроса, но както зададохте въпроса, ми изскачат някои идеи, как най-малкото може да се направи някакво реалити, в което реално да се дава шанс на такива хора, защо не, да се види тяхната промяна и когато някой друг гледа тези неща, да види, че това нещо наистина е възможно.
Илиана Беновска: Ето, родихме една идея!
Свилен Максимов: Да, идея, която между другото наистина се роди в момента.
Илиана Беновска: Да, и това показва, че медиите можем да намерим и допирни точки, а не само територия за настървено противопоставяне кой на кого е и кой е по-по-най!
Свилен Максимов: Медиите са длъжни да намерят допирни точки и да показват доброто! Защото аз съм съгласен, че лошото се купува, и то се продава много и се търси и така нататък, но медиите трябва да извървят един път, в който да осъзнаят, че те са власт, която трябва да насочва хората по правилния начин!
Илиана Беновска: Точно така, ние имаме и възпитателна роля, не само информационна или аналитична! Това го забравяме често. Ще помоля колегите да пуснат шапката на Вашето предаване „Тяга“, за да Ви задам следващия въпрос за Вашите превъплъщения като водещ (тук водещата пусна част от предаването „Тяга“ на Свилен Максимов по ТВН). Г-н Максимов, видяхме Ви и като водещ на свое предаване, връщайки се на темата за превъзпитанието Вие можете да дадете всъщност занаят на много такива лутащи се същества от другия етнос да станат автомобилни механици, може би, след като сте толкова увлечен по автомобилизма?
Свилен Максимов: Естествено, че можем, и не само, че можем, но и ще го направим. И не само на хора от циганския етнос, ние искаме да можем да даваме възможност на абсолютно всички. Аз вярвам, че всички трябва да са равни. Естествено тези, които са някак си по-онеправдани, на тях трябва да се помага, така е. Но всички заслужават своя шанс, това е моето мнение.
Илиана Беновска: И понеже Вие също ще имате нужда от помощ, може да прозвучи много твърдо това, което Ви казвам, но го казвам като майка на три рождени деца и отгледани четири, вчера гледах дъщеричката Ви София, която гальовно се притискаше до Вас и каза, че харесва Вашето предаване „Тяга“, защото е „на тати“. Какво предстои на това дете оттук нататък?
Свилен Максимов: Пред това дете предстои нейния пълен цял живот в целия ѝ размер. Аз от моя гледна точка, аз мога да бъда само един добър инструктор, тоест аз мога да бъда довреме до нея на дясната седалка, мога да ѝ казвам какво аз бих направил, да й давам наставления и инструкции, но кормилото си е в нейните ръце. И тя трябва да го държи здраво и да внимава. Това й предстои!
Илиана Беновска: Пожелавам Ви всичко, което планирате хубаво за нея да се случи по сто. И един родителски съвет, ако имате нужда от помощ, не се свенете да я потърсите, хората трябва да си помагаме!
Свилен Максимов: Задължително, аз съм далеч от мисълта, че знам всичко. Предстои ми да почета доста по въпроса, да звънна телефони на професионалисти, на хора, които са имали подобен проблем, разговарях вече с хора, които имат такъв опит. Мое задължение е да се подготвя, защото тя в момента го приема много силно, изключително силно, но липсата на майка й тепърва ще окаже влияние, тепърва предстоят проблемите и аз ще трябва да се справям с тях.
Илиана Беновска: Така е, насреща сме за помощ. Един въпрос към Иван Стефанов, колегата редактор в ТВН, кратко – изкушихте се да дадете трибуна на платени по „Сорос“ програми репортери, ще разширите ли периметъра си с по-широк обхват на публицистиката и темите от днешната политика?
Иван Стефанов: Това малко прозвуча като квалификация, малко и като обвинение!
Илиана Беновска: Аз го казах и не ме е страх от това, което казах!
Иван Стефанов: Сигурен съм, че не е такова! Никой от нас не е бил тотално и съвсем наясно, че става въпрос за платени публикации от страна на Сорос и не сме убедени, че това е така. Ние не сме имали възможност да ги проверяваме по принцип. Реално решихме да дадем възможност на двамата арестувани журналисти да разкажат историята си в много по-голям обхват и обем, тъй като националните медии им дадоха по две-три минутки в новинарските си емисии и решихме да им дадем малко по-голям, около 40 минути.
Илиана Беновска: Ще дадете ли по-голям обем на другите теми, ето – на образованието, на вътрешнополитическите борби, на противопоставянията между управляващи и опозиция, на социалната тематика, на здравната реформа и така нататък? Имате ли вече нови планове аз телевизията?
Иван Стефанов: Имаме вече доста предложения от различни и хора, и организации, които се обаждат и предлагат да ни предоставят информация както за корупция, така и за проблеми в различни области на обществения живот, на различни министерства. Пак казвам, има достатъчно информация за корупционни сделки, имаме контакти и с международни журналисти, които правят своите разследвания и биха искали ние да им бъдем трибуна в нашето предаване. Така че всичко е въпрос на бъдеще. Ако аз мога да кажа нещо, то е, че Иван е по-скоро разследващо ориентиран, отдават му се тези неща, интересуват го. Аз моята роля я виждам по-скоро в социалните теми, да се помага на хората, да се помага по всякакъв начин на деца, които са в неравностойно положение ...
Илиана Беновска: На възрастни хора!
Иван Стефанов: Да, това правеше Виктория! И аз едно едничко решение, ако има такова, което съм го взел и твърдо ще застана зад него, то е да продължа делото на Виктория! Това ми дава успокоение, това ми дава някаква енергия, някаква сила и аз твърдо съм решил да продължа това нещо, защото на нея това й донасяше удовлетворение и аз съм сигурен, че това нещо ще донесе и на мен успокоение и удовлетворение!
Илиана Беновска: Много Ви благодаря за този разговор, вдигам символично ръка за поздрав, защото не се виждаме, вдигнете и Вие ръце да се съединим през ефира!
Иван Стефанов: Обещаваме!
Илиана Беновска: Благодаря Ви за това участие и до нови срещи!
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Илиана Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория

Илиана Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория

14 Октомври 2018 | 12:09 | Агенция "Фокус"
София. Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 и К2, съобщиха от екипа на предаването.
По зверски начин бе убита Виктория - красива млада жена, занимаваща се с телевизия. Светкавично (защо ли?) платени от Сорос ниЗки, но настървени към висините на българската икономика и политика, за да лапат от там, български субекти се втурнаха да злепоставят България. По кривите, тайнствени, световни „Сорос“-пътеки тези субекти, попаднали под ударите на закона от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) надъхаха и мастити еврочиновници и световни медии да запеят във фалшив хор и да замерят с кал България.
В калния пейнтбол срещу Борисов, с насълзени очи и фалшив дискант се включи, със соло изпълнение и прословутата Корнелия Нинова. Управителката на „БСП ЕООД“ бузлуджанската гюбекчийка, СДС-приватизаторката и непочтената към благодетеля си Георги Гергов, който я направи председател на БСП, Корнелия Нинова с насълзени очи се опита да яхне като черна кобила фалшивата новина, че „в България се убиват разследващи журналисти, за да бъде погазена свободата на словото“.
Другият прословут „единител“ и пърхащ с криле за независими медии, БСП-президент Румен Радев пък еснафски, или пък злорадо си замълча и гък на каза в защита на България. Може би, Радев е твърде ангажиран да мечтае за тоалета на жена си в Бъкингамския дворец и как ще козирува на шармантната шапка на кралица Елизабет II при визитата си във Великобритания?
Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Беновска отново ще пита: Кой и на какво основание иска и може ли да управлява България

Беновска отново ще пита: Кой и на какво основание иска и може ли да управлява България

14 Октомври 2018 | 11:49 | Агенция "Фокус"
София. Илиана Беновска отново ще пита: „Кой и на какво основание иска и може ли да управлява България?” в авторското си предаване „Беновска пита“ днес от 17.00 часа. Това съобщиха от екипа на предаването „Беновска пита“ по „Канал 3”. Нейни събеседници в днешното издание на предаването ще бъдат: бившият съпруг на убитата Виктория Маринова - Свилен Максимов, Иван Стефанов от ТВ Н, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, Росен Карадимов от БСП, Ирена Соколова от ГЕРБ и проф. Анастас Герджиков, ректор на СУ „Св. Климент Охридски“.
Повторението се излъчва по Канал 3 и по К2 в неделя вечер от 22.30 часа. Адресът на предаването е benovskapita@gmail.com
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
In memoriam. Красимир Узунов.
In memoriam. Красимир Узунов.

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.