НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 10:20


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Смолян: Инж. Данчо Киряков е новия председател на Общинския съвет

Смолян: Инж. Данчо Киряков е новия председател на Общинския съвет

16 Юли 2018 | 18:34 | Агенция "Фокус"
Смолян. Инж. Данчо Киряков от групата общински съветници от ПП ГЕРБ е новия председател на Общински съвет – Смолян, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Смолян. От общо 24 гласували, 17 са „за“, а 7 са „против“. Ръководещият избора на нов председател на Общинския съвет Петър Мирчев му пожела увереност, хъс, отдаденост, успехи и ползотворна работа. Новият председател на Общинския съвет – Смолян инж. Данчо Киряков благодари за избора и гласуването доверие към него. Той благодари и на досегашния председател инж. Димитър Кръстанов и му пожела успехи.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Смолян: Общинските съветници гласуват предсрочното освобождаване на председателя инж. Димитър Кръстанов

Смолян: Общинските съветници гласуват предсрочното освобождаване на председателя инж. Димитър Кръстанов

16 Юли 2018 | 15:58 | Агенция "Фокус"
Смолян Общинските съветници на Смолян гласуват предсрочното освобождаване на председателя инж. Димитър Кръстанов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Смолян. Местният парламент избра тричленна комисия по прекратяване пълномощията на сегашния председател на Общинския съвет. Неин председател е Екатерина Гаджева от ГЕРБ, а членове са Валентин Цолов от коалиция КРОС и Милен Журналов от ДПС. Гласуването се извършва тайно. При взето решение за прекратяване на пълномощията на инж. Кръстанов, ще се пристъпи към предложение за нов председател на Общински съвет – Смолян и неговия избор, който отново ще се проведе тайно.
Нели ГЕРГЬОВСКА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Смолян: Общинските съветници от ПП ГЕРБ поискаха предсрочно освобождаване на председателя на Общинския съвет  инж. Димитър Кръстанов

Смолян: Общинските съветници от ПП ГЕРБ поискаха предсрочно освобождаване на председателя на Общинския съвет инж. Димитър Кръстанов

16 Юли 2018 | 15:01 | Агенция "Фокус"
Смолян. Общинските съветници от ПП ГЕРБ – Смолян поискаха предсрочно освобождаване на председателя на Общинския съвет, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Смолян. Преди редовното заседание на Общинския съвет в Смолян бе внесена докладна записка от групата общински съветници от ПП ГЕРБ с искане за предсрочното освобождаване на инж. Димитър Кръстанов и избиране на нов председател. По време на обсъждането на предложението председателят се оттегли от поста, а за временно председателстващ бе избран съветникът от ГЕРБ Петър Мирчев. В момента се провежда дебат в Сесийната зала на община – Смолян. В него от ПП ГЕРБ представят мотивите за исканото предсрочно прекратяване на пълномощията на инж. Кръстанов, а част от останалите съветници изказват мнения в защита на сегашния председател на Общински съвет – Смолян.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Смолян: Общинският съвет ще проведе редовно заседание

Смолян: Общинският съвет ще проведе редовно заседание

16 Юли 2018 | 08:29 | Агенция "Фокус"
Смолян. Общински съвет – Смолян ще проведе редовното си заседание от 14.00 часа днес в Сесийна зала на Община Смолян, съобщиха от пресцентъра на Общината. В дневния ред са включени 15 точки. Сред тях са приемане на Наредба за условията и реда за настаняване и ползване на социални жилища в Община Смолян, както и удължаване срока на Договора за предоставяне безвъзмездно за управление на терен публична общинска собственост. Общинските съветници ще обсъждат и дейности, свързани с „Интегриран воден проект на агломерация Смолян“ и други важни за жителите на община Смолян въпроси. По последната точка от дневния ред кметът на Смолян Николай Мелемов ще отговаря на питания на общински съветници.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Нападение в Страсбург. 12 декември 2018 г.
Нападение в Страсбург. 12 декември 2018 г.

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.