НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 15:07

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Пловдив: С арт ателие за прически и коледен базар продължава празничната програма в Асеновград

Пловдив: С арт ателие за прически и коледен базар продължава празничната програма в Асеновград

13 Декември 2017 | 14:54 | Агенция "Фокус"
Асеновград. С арт ателие за празнични прически и коледен базар на ПГ „Патриарх Евтимий“ продължава декемврийската програма в Асеновград. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пловдив от отдел „Връзки с обществеността“ на Общината. Събитията ще се състоят на 14 декември от 17.30 часа в Градската библиотека „Паисий Хилендарски“. От 18.00 часа в камерната зала на читалище „Родолюбие“ ще започне празничен концерт на Фолклорна формация „Карлък”, а от 19.00 часа в Старинното училище „Св. Георги“ – концерт на класа на Веселина Пашалиева към Музейната музикална школа.
Коледно-новогодишната програма на Община Асеновград продължава на 15 декември с младежки концерт на сдружение „15 лалета” – Хисаря, озаглавен „Любими песни от любими филми”. Събитието ще започне в 17.30 часа в Градската библиотека. На 16 декември от 11.00 часа, отново в Градската библиотека „Паисий Хилендарски“, ще се проведе детско театрално утро с куклената постановка „Дванадесетте братя”.
На 18 декември предвидените събития в празничната декемврийска програма са четири – празничен концерт на Центъра за подкрепа и личностно развитие „Васил Левски” и Фолклорен ансамбъл „Капитан Петко войвода“, коледна наздравица със самодейците от Народно читалище „Св. преп. Паисий Хилендарски”, коледно тържество на балет „Терпсихора” и класа по пиано на Васка Владимирова, както и коледен младежки бал под егидата на кмета на Община Асеновград д-р Емил Караиванов.
На 19 декември жителите и гостите на града ще могат да станат част от „Коледна магия“ – поздрав на талантите от ОУ „Ангел Кънчев”. Събитието започва от 17.30 часа в Градската библиотека. В същия ден, но от 18.00 часа и в читалище „Родолюбие“, ще се състои „Коледна феерия“ – фолклорен празник на танцовия състав при читалището.
Коледно-новогодишната програма на Община Асеновград е наситена със събития и продължава до края на месец декември.
Тони МИХАЙЛОВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Пловдив: Коледен бал за деца е неравностойно положение се проведе в Асеновград

Пловдив: Коледен бал за деца е неравностойно положение се проведе в Асеновград

8 Декември 2017 | 09:56 | Агенция "Фокус"
Асеновград. Коледен бал за деца е неравностойно положение се проведе вчера в Асеновград. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пловдив от отдел „Връзки с обществеността“ към Общината. Коледният бал се организира от Община Асеновград за поредна година. Клоуни са забавлявали децата, раздадени са им и подаръци. Целият следобед за възпитаниците на Дневния център за деца с увреждания, Центъра за обществена подкрепа и Общностния център е бил изпълнен с много музика, песни, танци и забавление. Заместник-кметът на Асеновград инж. Мария Вълканова е отправила коледно поздравление към тях, техните родители и близки с пожелание за здраве, хубави мигове и много топлина.
Тони МИХАЙЛОВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Албания е връхлетяна от наводнения. 21 март 2018 година
Албания е връхлетяна от наводнения. 21 март 2018 година

ВИДЕО
Чиста кръв, македонска
Чиста кръв, македонска
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.